• Comanda de minim 199 lei si ai Livrare Gratuita

  Livrare gratuita

  Comanda de minim 199 lei si ai Livrare Gratuita

 • Alege optiunea deschidere colet la livrare si poti verifica produsele inainte sa le platesti

  Deschidere colet

  Alege optiunea deschidere colet la livrare si poti verifica produsele inainte sa le platesti

 • Avem incredere in produsele pe care le comercializam si suntem convinsi 100% de calitatea lor

  Calitate garantata

  Avem incredere in produsele pe care le comercializam si suntem convinsi 100% de calitatea lor

 • Comenzi si asistenta clienti 0767.123.000

  Ai nevoie de ajutor?

  Comenzi si asistenta clienti 0767.123.000

Conditii generale de acordare a garantiei:

Pastrati factura primita impreuna cu produsele cumparate pentru eventualele reclamatii de calitate care pot fi adresa magazinului nostru, in perioada de garantie. In urma achizitionarii unui produs de pe site-ul nostru va asiguram toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr. 449/2003, Ordonanta Guvernului Romaniei nr. 21 / 1992, republicata). Modalitatea prin care se asigura consumatorlui garantia este inlocuirea acestuia sau daca acest lucru nu este posibil restituirea contravalorii. Termenul de garantie este 30 de zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Raspunderea vanzatorului este asumata in conformitatea cu dispozitiile art. 16 din Legea 449/2003. Rezolutia contractului, respectiv restituirea contravalorii produsului se face in conditiile art. 11 din Legea 449/2003, precum si art. 14 si art. 15 din OG21/1992 republicata. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor precizate mai jos.

IMPORTANT!!!

Compozitia, instructiunile de intretinere precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere ale produsului dumneavoastra se gasesc pe eticheta interioara a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatorie consultarea acestora.

Instructiuni de intretinere pentru produse altele decat cele din piele

Articole de imbracaminte

Ori de cate ori se impune, imbracamintea se spala sau se curata conform instructiunilor indicate pe eticheta interioara. Se vor folosi numai detergenti care respecta normele de calitate impuse de legislatia internationala privind siguranta utilizarii acestor produse. Nu folositi pentru spalarea/curatarea articolelor dumneavoastra produse de curatat industriale (soda sau alti derivati chimici). Acestea pot deteriora ireversibil produsul, fapt ce nu este acoperit de garantie. Se interzice spalarea articolelor de imbracaminte la temperaturi mai mari decat cele specificate pe eticheta interioara. Nu uscat produsul prin expunerea la surse de caldura (radiatoar electrice, aragazuri, etc). Uscarea se va face intotdeauna la temperatura camerei. Feriti produsul de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiune fizica de natura sa-l deterioreze. In cazul in care apelati la servicii specializate de curatatorie/spalatorie pentru intretinerea produsului societatea noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de nici un fel de defect ce poate aparea datorita procesului de curatare/spalare.